semovet
Newbie
|
 |
« : Mart 01, 2010, 05:13:35 ÖS » |
|
arkadaşlar, hepinize hayırlı olsun... 39, Tümenin Hijyen Denetim Subaylığını 1 sene yaptım.Görevim nedeniyle tüm alay, tabur, bölük ve karakolları denetleme ve ziyaret etme şansım oldu. Buraya gelen arkadaşlara hertürlü konuda yardımcı olabilirim. Birlikleriniz hakkında ve kıbrısta askerlik hakkında herşeyi sorabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ottoman
Newbie
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 07, 2010, 10:06:53 ÖÖ » |
|
mrb. 39.mekanize piyade tümeni.49.piyade alayı 4.piyade tabur karargahı ve karargag destek bölüğü mu.tk. benim düştüğüm yer burası naıl bi yer bilgi verirmisiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
semovet
Newbie
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 08, 2010, 07:37:42 ÖS » |
|
kardeşim hayırlı olsun.... 49.piyade alayı 4.piyade tabur karargahı ve karargah destek bölüğü lefkede..kıbrısın en batısında ve çokçok güzel bir yer. lefkede üniversite bile var çarşı izinlerinde lefkede gezebilirsin, lefkoşa veya girneye gidebilirsin. buraya sıksık hijyen denetlemesine geldiğim için burayı çok iyi biliyorum.. ilk tavsiyem sana şu olacak, gittiğin zaman karakollara düşmemeye çalış..bölük ve karakollara gönderilecek askerlerden biri olma.. malesef karakollarımız lefkeye uzak, asker sayısı az, nöbet saatleri bazen günde 9 saate kadar uzayabiliyor... ama senin olduğun yer tabur krg hı olduğu için şanslısın. aklına gelen sorular için mail adresimi ekleyebilirsin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ottoman
Newbie
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 09, 2010, 02:17:14 ÖS » |
|
ama bana verilen gideceğim adresde güzelyurt yazıyo.ben nereye gidicem. karargah muhafız takımında olmam sizce bi avantajmı? ilginiz için çok teşekkür ederim:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
semovet
Newbie
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 09, 2010, 07:18:25 ÖS » |
|
öncelikle karargahta olman senin için bir avantaj... bölük veye karakollara nazaran çok şanslısın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
semovet
Newbie
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 09, 2010, 07:29:34 ÖS » |
|
öncelikle karargahta olman senin için bir avantaj... bölük veye karakollara nazaran çok şanslısın... muhafız takımındaysan nöbetlerle ilgili işin biraz çok olur.. muhabere takımındaysan santralde olursun.. kağıtta güzelyurt diyorsa oraya gideceksin.. uçağı tercih et, mart ayında pegasusta kampanya var oradan takip et.. inince hemen taksiye atlama, tuzlu olur, askerler toplu mu gidiyo güzelyurta takip et... inince KIBHAS otobüsleri güzelyurt a gidiyorsa direkt gidebilirsin... yoksa KIBHAS ile girneye oradan ÇİMEN taksi-dolmuşlarıyla güzelyurta gidebilirsin... oradan seni birliğine gönderirler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
feraset
Newbie
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 10, 2010, 03:42:24 ÖS » |
|
hocam eyvalah 39. tümen 39. topçu alayı 2. tbr hakkında bildiklerini paylaşırsan sevinirim teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ertuğrultozan
Newbie
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 11, 2010, 12:24:59 ÖS » |
|
KARDEŞ 39 ASKERİ GAZİNODA MÜZİSYEN ŞEFİYDİM BENDE SENİN GİBİ KIBRISIN GİTMEDİĞİM BİRLİĞİ KARAKOL HATTA 28 İN İŞLERİNE BİLE GİDERDİK ÇOOK NADİR SAHNEDEN İNERDİK.BAĞLAMA MÜZİK ÖĞRETMENİ ERTUĞRUL TOZAN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ottoman
Newbie
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 11, 2010, 01:00:05 ÖS » |
|
semovet ilgin ve yardımların için çok teşekkür ederim.sölediklerin işime çok yarıyacak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kamuran
Newbie
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 29, 2010, 06:42:21 ÖS » |
|
sınıfım ulaştırma.düştüğüm yer 39. mknz. 49.p a.1.p tb. nasıl bi yerdir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Koray34
Newbie
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 01, 2010, 11:08:06 ÖÖ » |
|
öncelikle herkes hakkında hayırlı olsun. Sayın komutanım benim yeni birliğim 39. mekanize p. tümeni 39.topçu alayı 1.topçu taburu /LEFKOŞA yazıyor Ama yer güzelyurtta gözüküyor hangisi doğru ve benimde sınıfım ulaştırma. acaba burası nasıl bir yerdir. biraz bilgi verirseniz sevinirim. çünkü yarın sabah yolculuğa çıkıyorum kısmetse şimdiden tşk ederim. Saygılarımla...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blich
Newbie
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 13, 2010, 10:33:13 ÖÖ » |
|
herkze slm bende 90/1 tertıp olarak gelıyorum benım yerım 39.mekenıze tumenı 39.topcu alayı ve 3.topcu karargah hızmet boluqune dustum yer olarak lefkoşe yazıyo merkezde bı yerdemı bu yoksa lefkoşaya baglı bı yerdemı muhabre onbaşı olarak gıdıyorum bıde. acıl yardım edersenız sevınırım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
coskun
Newbie
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 14, 2010, 10:04:41 ÖÖ » |
|
slm saygılar ben 39 tum 14 aly 2 tbr 1 blk duştum ordan bilği alabilirmıyım pazar gunu ordayım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Giresunlu
Newbie
|