alien
Newbie
|
 |
« Yanıtla #1770 : Temmuz 28, 2010, 09:02:20 ÖS » |
|
Benim erkek arkadaşımda girneye düştü 20 gün sonra orada olcak kısmetse... Umarım sayıllı günlerimiz çabucak geçer...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asimcan
|
 |
« Yanıtla #1771 : Temmuz 29, 2010, 06:32:50 ÖÖ » |
|
kısa dönemmi uzun dönem mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
askr34
|
 |
« Yanıtla #1772 : Temmuz 30, 2010, 09:59:15 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MANİSALI
|
 |
« Yanıtla #1773 : Ağustos 01, 2010, 12:58:10 ÖS » |
|
slm.herkes nasıl.bugün şafak 45.yavaş yavaş gidiyor günler.helalim doğum günün kutlu olsun.papatya teşekkürlr.amin cümlemizin askerine hayırlı teskereler. arkadaşım girne güzelmiş.tabi merkezmi başka bir yermi .çok farkediyo.soru işaretiydi kıbrıs az kaldı yalan olmasına.
hepinize sevgiler.görüşürüz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ANTRASİT
|
 |
« Yanıtla #1774 : Ağustos 02, 2010, 03:27:05 ÖS » |
|
Vay be.. herkeze merhabalar.. bende burda şafak saydım.. askerm geldi evlendik hatta 40günü gecti.. sizlerinde biticek arkadaslar.. Allah yardımcınız olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asimcan
|
 |
« Yanıtla #1775 : Ağustos 03, 2010, 06:31:31 ÖÖ » |
|
Allah bir yastıkta kocatsın ayrılık yüzü göstermesin. evet hatırlıyorum senin şafak saydığını. senin yerinde olmayı istemiştim hep. çünkü çok az kalmıştı safağın. benimde eşim geldi çok şükür. darısı tüm asker yolu bekleyenlerin inşallah....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asimcan
|
 |
« Yanıtla #1776 : Ağustos 09, 2010, 05:58:18 ÖÖ » |
|
ahanda kimse kalmadı forumda benden başkaaa. helalim nerdesinnn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güneş
Newbie
|
 |
« Yanıtla #1777 : Ağustos 11, 2010, 07:20:40 ÖS » |
|
ŞAFAK 199
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PaPaTya
|
 |
« Yanıtla #1778 : Ağustos 13, 2010, 01:52:26 ÖS » |
|
kizlarrrrrrrr ben geldim:)) askim izine geldiii ve beraber çok guzel gunler geçirdik hatta nisanlandik:))) super bi tatil geçirdik ama malesef bu sabah askimdan ayrilmak zorunda kaldim ve belçikaya döndüm:((( onunda bi kaç gun izini kaldi haftaya kibrisa gidecek tekrar... sizler nasilsiniz? gormeyeli safaklar azalmis:)
hepinizi opuyorum Allahim hepimize sabir versin
|
|
|
|
|
|
Papatya
|
|
|
|
asimcan
|
 |
« Yanıtla #1779 : Ağustos 13, 2010, 03:05:14 ÖS » |
|
kizlarrrrrrrr ben geldim:)) askim izine geldiii ve beraber çok guzel gunler geçirdik hatta nisanlandik:))) super bi tatil geçirdik ama malesef bu sabah askimdan ayrilmak zorunda kaldim ve belçikaya döndüm:((( onunda bi kaç gun izini kaldi haftaya kibrisa gidecek tekrar... sizler nasilsiniz? gormeyeli safaklar azalmis:)
hepinizi opuyorum Allahim hepimize sabir versin
canım yaa çok sevindim adına ilişkiniz resmileşti artık. iyi bakalım seneye amasrada tatil planları yapalım. beraber.....  kardeşim üniv. kazandı. çok mutluyum. sınavım yaklaştı. ders çalışmalarına hız verdim. benden bu kadar. görüşmek üzere canım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MANİSALI
|
 |
« Yanıtla #1780 : Ağustos 13, 2010, 09:49:02 ÖS » |
|
SLM,PAĞATYA ÇOK SEVİNDİM.HAYIRLI OLSUN ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN.ASİMCAN.SEN NASILSIN. BİZİM ŞAFAK 31
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cheeryoz
Newbie
|
 |
« Yanıtla #1781 : Ağustos 13, 2010, 09:54:12 ÖS » |
|
MERHABA..benim nişanlımda bugün kıbrısa gideceğini söyledi ama sadece kıbrısta 14.tümen olduğunu anladım.14.tümen nerede tam olarak öğrenemedim.yardımcı olursanız çok sevinirim.teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güneş
Newbie
|
 |
« Yanıtla #1782 : Ağustos 14, 2010, 07:49:10 ÖÖ » |
|
Papatya hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PaPaTya
|
 |
« Yanıtla #1783 : Ağustos 14, 2010, 04:26:17 ÖS » |
|
amiiiin arkadaslar çok tsk ederim guzel dilekleriniz için. asimcan ins amasrada gorusurzz kardesin içinde çok sevindim hayirli olsun. hepinizi opuyorumm
|
|
|
|
|
|
Papatya
|
|
|
|
HELALİM
|
 |
« Yanıtla #1784 : Ağustos 14, 2010, 05:42:30 ÖS » |
|
amiiiin arkadaslar çok tsk ederim guzel dilekleriniz için. asimcan ins amasrada gorusurzz kardesin içinde çok sevindim hayirli olsun. hepinizi opuyorumm
hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsin ben şafağı unuttum saymıyorum artık askerlik bir sınavdı bizim için biz şimdiden kaldık galiba neyse sen sınavı geçmene az kaldı ben forumdan ayrılıcam artık msn den görüşürüz hepiniz kendinize iyi bakın kızlar hakkınızı helal edin rüya bitiyor herkese hayrılı teskereler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|